Ja nga cilat komuna të Shkupit janë rastet e reja me koronavirus

552

Nga 35 rastet e reja me Kovid – 19, 22 janë nga Çairi, Buteli, Aerodromi dhe Shuto Orizare

Nga gjithsej 35 raste të reja të diagnostikuara me Kovid-19, sipas të dhënave të publikuara sot, 22 janë nga Shkupi.

Sipas Institutit të Shëndetit Publik, 22 raste të të sëmurëve nga Shkupi janë nga: Çair-5, Butel-3, Saraj-2, Aerodrom-2, Shuto Orizare-2, Gjorqe Petrov-2, Ilinden-2, Gazi Babë- 1, Studeniçan-1, Sopishte-1 dhe Kisella Vodë-1.

Comments