Ja pse sot po dështojnë martesat

365

 

Ja pse sot po dështojnë martesat

martesa-620x330Nuk është ndonjë lajm i padëgjuar, martesat sot nuk po funksionojnë më, aq më pak lidhjet që nuk kanë shumë përgjegjësi.

Përgjigjja e pse-së është ajo që kërkojnë të gjithë…Më poshtë kemi disa arsye konkrete, sado që të gjithë e dimë dhe e shohim që gjërat kanë ndryshuar.

Seksi është kthyer në ‘luks’; gjithmonë e më shumë dëgjon prej çifteve të reja për ‘përtesën ‘ në shtrat. Kohët e para, kryejnë ritualin vetëm për t’i shërbyer shtatëzanisë por më pas kontakti fizik harrohet.

Financat kanë ndikimin e tyre negative. Të mendosh gjithnjë se si do të zgjidhësh problemet e parave, doemos që nuk do të kesh vëmendje për çështje të tjera.

Jemi sa afër aq edhe larg. Komunikojmë vazhdimisht në telefon por perqëndrimi e përkushtimi në ato që themi nuk është më i miri.

Dëshira jonë për vëmendje e kalon atë për dashuri. Fokusohemi pas tekave të vogla dhe harrojmë dashurinë e madhe.

Comments