Ja shteti europian që ndalon vendosjen e flamurit turk në ballkon 

329

 

flamuri turk

Austria ua ka ndaluar disa qytetarëve në Wiener Neusttadt, vendosjen e flamujve të Turqisë në ballkonet e tyre.

Kryetari i bashkisë së këtij qyteti, Klaus Schneeberger, në një letër të dërguar shoqatave turke dhe administratorëve të pallateve, ka kërkuar heqjen e flamurëve turq nga ballkonet, transmeton agjenci shtetërore turke e lajmeve Anadolu Agency.

Comments