Ja si duket Ami pa grim (Foto)

379
amarda_1470223740-7138642

Edhe Amarda Toska ka vendosur të shfaqet pa grim.

Është tendencë ndër vajzat e njohur që të sfidojnë paragjykimet, por edhe t’I gëzohen kënaqësisë që të fal natyrshmëria dhe të shfaqen herë pas here pa grim. Këtë gjë ka bërë edhe Ami, për të cilën nuk vëmë dot bast që i mungon një shkëlqyes buzësh dhe një furçë në qerpikë, megjithatë pamja e përgjithshme është shumë natyrale, shkruan ‘Class’. Sigurisht, fytyra duket edhe më natyrale po ta krahasosh me pamjen në spektakle apo ekrane.

Komplimentet nuk kanë munguar as në këtë foto për prezantuesen e ëmbël.

Comments