Javën e ardhshme acar i madh në Maqedoni

392
Javën e ardhshme acar i madh në Maqedoni

Nga e hëna në Maqedoni do të fryejë erë e ftohtë nga veriu që do të ndikojë edhe në uljen e temperaturave.

Reshjet në orët e pasdites në male dhe në vendet më të larta do të kalojnë në borë.

Nga e marta do të jetë mot shumë i ftohtë dhe me erë, ndërsa ka mundësi të bie borë edhe në pjesët më të ulëta. Temperatura e ditës vende-vende do të jetë rreth zeros.

Comments