Jeton Lleshi një jetë kushtuar Shqipërisë

1,441

Biri i madh i Ilirides një jetë ja ka kushtuar lirisë , çlirimit dhe bashkimit kombëtar me tërë potencialin e tij e familjes

Në vitet 90 ta ndihmoi vendlindjen dhe krejt trojet tona me financa minator puntor bujq studente , ndihmoi LPK në famemadhe UÇK UÇPMB UÇK me logjistikë memjete shumta si hero i heshtur .

Mandej kur z.Haradinaj me shok e z.Limaj me shok ishin burgjeve të Hages ai ndihmoi duke ndare kafshaten e familjes së tij z.Jeton Lleshi prandaj gezon autoritet ne mergate e viset tona

Dhe përballë fortunave padrejtësive do fitoi si shkëmb graniti

Erald Selca

Comments