Ji: SHBA-të do të qëndrojnë në Ballkan, sepse dëshirojnë të ketë sukses

263


Shtetet e Bashkuara të Amerikës janë të pranishëm në Ballkanin Perëndimor dhe synojnë të mbeten të përkushtuar në rajon, tha sot zëvendës ndihmës sekretari shtetëror amerikan, Hojt Brajan Ji.

“SHBA-të kanë qenë prej kohësh të pranishme në Ballkanin Perëndimor dhe synojnë të mos qëndrojë atje për shkak të instinktit altruist, por sepse për ne është e rëndësishme që Ballkani të ketë sukses, të bëhet një vend i begatë”, tha Ji në konferencën “Investimi në të ardhmen: a munden ndërmarrësit ta rregullojnë Ballkanin?”, e organizuar nga Këshilli Atlantik në Uashington.

Comments