Joe Biden i lumtur nga takimet në Kosovë (Fotografi)

164
Joe Biden i lumtur nga takimet në Kosovë (Fotografi)

biden
Zv.Presidenti Amerikan Joe Biden nuk është zhgënjyer nga vizita në Kosovë dhe këtë e tregon buzëqeshja plot gëzim në takimet që ka zhvilluar gjatë vizitës. Që në momentin e parë u duk buzëqeshja nga takimi me Kampionen Botërore të Xhodos, Majlinda
Kelmendin.

Edhe më tej biden shfaqet shumë i afërt dhe buzëqeshja e tij ka bërë për vete fotografët të cilët i kanë fiksuar këto çaste.

Kthehu
Comments