Kambovski, Veljanovskit: Kthehu nga plazhi dhe thirr seancë

184

Akademiku Vllado Kambovski ka ftuar spikerin Trajko Veljanovski urgjentisht të thirr seancë pas vërshimeve katastrofale që mori 22 jetë.

“Ja shans për Parlamentin që të ndihmojë t’u jep fund harxhimeve joracionale të qeverisë. Seancë patjetër të ketë. Kjo nuk është dukuri që ka ndodhur një herë në 1 mijë vjet. Nëse ka ndodhur një herë, do të ndodhë përsëri”, ka thënë Kambovski.

Comments