Kandidatja shqiptare e LSDM-së, vetëm dy fjalë në shqip midis Tetovës (VIDEO)

308
Kandidatja shqiptare e LSDM-së, vetëm dy fjalë në shqip midis Tetovës (VIDEO)

Kandidatja shqiptare e LSDM-së Gjylymsere Kasapi sonte në Tetovë në fillim simpatizueseve ju drejtua në gjuhën maqedonase ndërsa vetëm në fund i përshëndeti tetovarët në gjuhën e saj amtare, raporton Tetovasot.

Edhe pse në këtë tubim të LSDM-së nuk kishte asnjë flamur kombëtar të shqiptarëve dhe pankartat nuk ishin në gjuhën shqipe, lideri i LSDM-së vazhdon t’i mashtrojë shqiptarët se nëse ai i fiton zgjedhjet do a bëjë gjuhën shqipe gjuhë zyrtare.

Comments