Kapen dy zyrtarë maqedonas duke ofruar ryshfet votuesve

87
Kapen dy zyrtarë maqedonas duke ofruar ryshfet votuesve

Dy persona nga Demir Hisar të punësuar në pozita udhëheqëse në dy institucionet shtetërore sot pasdite janë kapur duke ofruar ryshfet për votuesit.

Mësohet se aktualisht janë të mbyllur në ndërtesën ku ka kanë ofruar ryshfet.

Ka edhe dëshmitarë se ata kanë ofruar ryshfet.

Jashtë ka dhe vëzhgues nga organizatat joqeveritare.

Comments