Kaq sekonda i janë dashur Usain Boltit për ti fituar 9 medalje të arta (Foto)

129

Moebel THEMA

Kaq sekonda i janë dashur Usain Boltit për ti fituar 9 medalje të arta (Foto)

Atleti nga Xhamajka, Usain Bolt, ka marrë pjesë në tri Olimpiada të ndryshme, Londër 2008, Pekin 2012 dhe Rio 2016, por i janë dashur vetëm një minutë dhe disa sekonda për t’i rrëmbyer plot nëntë medalje të arta.

Bolt ka fituar medalje të arta në 100, 200 dhe 4×100 metra vrapim në të tri Olimpiadat e fundit, duke shkruar emrin e vet në histori të sportit, transmeton Express.

Saktësisht, Boltit i janë dashur 114 sekonda për t’i fituar këto nëntë medalje të arta.

Comments