Karate/Kushtrimi në turneun mbarëkombëtar në Tiranë

186

15175525_10154810688599292_757577961_n

Në Tiranë sot po mbahet kampionati Mbarëkombëtar në karate i 17-ti me radhë. Në të, në kuadër të reprezentacionit të Unionit të Karatesë Shqiptare në Maqedoni, po merr pjesë edhe KK Kushtrimi nga Hasanbegu, me katër garues (UKSHM).

Medin Dema do garoj në kata individuale 13 vjec, Besnik Azizi në kumite -50kg, 13 vjec, kurse nga vajzat Rudina Aliu -40kg dhe Xhejlane Jahii -45kg në kumite tek grupmoshat12 vjec.

Ekipin e drejton trajneri dhe njëkohesisht kryetari i klubit Irfan Aliu dhe koordinatori i klubit, Aljko Idrizi, i ccili është edhe sekretar i UKSHM-së.

Comments