Kasami i Lëvizjes Besa takohet me Zaevin

300

Për sot është paraparë që të zhvillohet një takim mes kryetarit të Lëvizjes BESA, Bilall Kasami dhe kryeministrit të Maqedonisë, Zoran Zaev.

Takimi pritet të mbahet në hapësirat e Qeverisë ndërsa do të filloj nga ora 16:00.

Sipas informacioneve në takim do të bisedohet për funksionimin e Kuvendit të Maqedonisë si dhe reformat që duhet të bëhen në vend, me theks të veçantë reformat në drejtësi.

Comments