Katër familje tetovare janë bllokuar në Shkup, kërkojnë ndihmë të shpëtojnë

189

 

Shiu i rrëmbyeshëm në Shkup ka bllokuar shumë rrugë. Sonte siç raprtohet katër familje tetovare të cilët janë nisur për në Zvicër janë bllokuar dhe kanë hypur mbi vetura dhe kërkojnë ndihmë .

“Katër familje të mërgimtareve nga Tetova që janë nisur për Zvicër janë bllokuar nën mbikalimin në Stajkovce. Femijët dhe familjarët për momentin janë duke qëndruar mbi vetura duke kërkuar ndihme” .

Comments