Katica Janeva me ekipin e saj vazhdojnë të qëndrojnë në Agjencinë për Kundërzbulim?

140

Vazhdon ende hetimi në agjencinë për kundërzbulim dhe si duket ashtu siç edhe kanë paralajmëruar janeva dhe ekipi i saj nuk do të largohen nga DSk pa marrë të dhënat që kërkojnë rreth përgjimeve e paautorizuara që u publikuan për publikun.

Moebel THEMA

Burime kanë thënë për Zhurnal se Katica Janeva e shoqëruar nga disa prokurorë specialë e hetues nga Prokuroria Speciale vazhdojnë prej më se tre orësh të jenë të mbyllur në agjencinë për kundërzbulim duke realizuar hetime lidhur me rastin epërgjimeve.

Drejtues të institucionit vazhdojnë të bëjnë presion, por Specialaia ka siguruar një urdhër nga gjykata për të vazhduar kërkimin për të siguruar të gjitha të dhënat që i duhen lidhur me hetimin që e ka nisur muaj më parë.

Comments