Kërcënon nacionalisti maqedonas: Do t’ua pres kokat politikanëve që e ndryshojnë emrin (Video)

263

Kryetari i Kongresit Botëror Maqedonas, Todor Petrov është kërcënuar se do t’ therë ata politikanë maqedonas që do të pranojnë ndryshimin e emrit të Maqedonisë. Petrov dhe Kongresi i tij është organizatë e afërt me ish qeverinë VMRO-BDI, qeveri e cila gati dhjetë vite rresht jo vetëm që stagnoi, por bëri edhe regres regres në zgjidhjen e çështjes së emrit. Kërcënimin e tij mund ta dëgjoni në videon më poshtë:

Comments