Kështu kombinohet Shyhretja me djalin e vogël (Foto)

418

Këngëtarja Shyhrete Behluli ka treguar se u ka munguar mjaftë fëmijëve të saj, pasi për shumë kohë ka qenë larg tyre, duke kënduar në vende të ndryshme të botës, shkruan “Kosovarja”.

Megjithatë, në kohën kur ka qenë në shtëpi, ajo u është dedikuar plotësisht fëmijëve dhe dëshirave të tyre. Duket që lidhja e Shyhretes me fëmijët e saj është tejet e afërt, special dhe e bukur, shkruan “Kosovarja”. A le përshtypjen sikur Shyhretja e ka një farë debulese krejt të veçantë për djalin e saj të dytë, gjegjësisht fëmijën më të vogël?

Comments