Këto janë dëmet e sulmit në Kuvend

232

 

Jo zyrtarisht mësohet se gjatë sulmitë në Kuvendin e Kosovës është dëmtuar fasada e objektit si dhe janë thyer disa xhama të kësaj ndërtese.

Policia e Kosovës shumë shpejt do të dal me një deklaratë.

Mësohet se ka qenë një granat dore e cila ka sulmuar Kuvendin/ZERI

Comments