Këto janë ministrat dhe zv/ministrat që propozoi LSDM për Qeverinë e përkohshme

170

Moebel THEMA

Këshilli Qendror i LSDM-së unanimisht ka pranuar propozimet e Komitetit Ekzekutiv të partisë për kandidatët e ministrave dhe zëvendësministrave për përbërjen e qeverisë teknike për organizimin dhe zhvillimin e zgjedhjeve, njofton TetovaSot.

Oliver Spasovski, kandidat për ministrin e brendshëm, Frosina Remenski kandidate për ministrin e Punës dhe Politikës Sociale, Kire Naumov kandidat për  zëvendësministrin e Financave, Aleksandar  Kiracovski për zv/ministër shtesë i Shoqërisë Informatike dhe Administratës dhe Ljubco Nikolovski kandidat për zv/ministër i Bujqësisë, ujit dhe Pylltarisë.

Comments