Kim Kardashian ka një sëmundje serioze

230

kim

Kim Kardashian është diagnostifikuar me një sëmundje serioze ku ajo është munduar ta mbaj sekret atë prej shoqërisë dhe fansave.

Zërat thonë që çfarëdo sëmundje të jetë, është më e keqe se grabitje në Paris dhe shqetësimet e fundit të partenerit të saj Kanye West.

“Rreth para 3 javësh, Kim ka marrë një lajm të keq. Kanye ka qenë i stresuar rreth diagnozës së Kim” raporton Radar.

“Shoqëria e yllit Kim Kardashian janë shumë të shqetësuar rreth sëmundjes së saj. Familja e miqtë po mundohen të mos bëjnë të ditur lajmin. Pas grabitjes së ndodhur në Paris Kim ka parë të gjitha llojet e specialistëve. Ajo ka filluar të marrë medikamentin për diagnozën e saj. Ajo është duke ndjekur urdhërat e doktorit por njerëzit rreth saj janë të frikësuar”, ka thënë burimi.

Nëse është diçka aq e thjeshtë çrregullimi traumatik ose ndonjë sëmundje tjetër mentale ne nuk besojmë se burimi do të thotë ‘ajo nuk do të jetë mirë’, kështu çfarë mund të jetë?

Comments