“Kjo bënte që ai të më përdhunonte më shumë”: Rrëfimi i 28-vjeçares që u rrëmbye për 9 muaj (FOTO)

170

Ajo u rrëmbye kur ishte 14 vjeç në shtëpinë e saj dhe për 9 muaj u përdhunua.

Tashmë 28 vjeç, Elizabeth Smart ka zbuluar se pornografia ka ndikuar tek rrëmbyesi i saj, që të bëhej më agresiv.

Smart thotë se pornografia ndikonte që rrëmbyesi ta përdhunonte më shumë gjatë nëntë muajve që e mbajti peng.

David Mitchell e rrëmbeu nga krevati i saj në shtëpi, në Salt Lake City në SHBA dhe tashmë Smart është bërë avokate e fortë kundër abuzimeve dhe pornografisë.

Nuk mund të them se më rrëmbeu vetëm për shkak se shihte porno. Por e di që pornografia ma bëri jetën akoma më ferr”, thotë ajo në një video sensibilizimi nga një shoqatë kundër pornografisë.

Comments