Kjo vajzë e vogël është një snajperiste e pabesueshme [Video]

236

Një video e publikuar në Facebook nga Daily Mail, shfaq një vajzë të vogël duke gjuajtur me snajper.
Vajza e vogël doli për të gjuajtur me babin e saj dhe duket se ka aftësi të pabesueshme në qëllimin e cakut.

Shikojeni videon:

Comments