Kolona të gjata në kufirin me Serbinë

250

kolona

Pritje të gjata janë krijuar në pikën kufitare në Merdar. Kolonat shihen që janë krijuar deri në 5 kilometra.

Si zakonisht në muajit korrik dhe gusht shihet fluksi më i madh i mërgimtarëve që vijnë në Kosovë.

Comments