Komandant Hoxha – Muhamet Zeqirit: Me kohë do të kuptosh gabimin e bërë

193

 

Postimi i Komandant Hoxhes ne facebook :

“Nuk dota komentoj shum antarsimin e Haxhi mulla Muhamet Zekirit ne lsdm parti politike maqedone Besoj se per nje koh disa muaj apo disa vite vet M Z dota kupton gabimin qe ka ber
Siq poe verej un Shqiptaret e Maqedonis asxhe nuk dote per fitojn nga kto zgjedhjet e ardhshme parllamentare te cilat dote mbahen ne fund te ketij viti
Bdi- pdsh u pa puna e tyre antishqiptare e deri tashme.ma shka se shkavi dhe veren do smrt
Opozita shqiptare bejn aktivitete ne teren se cila dote mledh vota me shum dhe nuk bashkohen per ta mund te keqen ton te perbashket Vmro -lsdm- bdi- pdsh por bejn qmos qe elektorati shqiptar te demoralizohen edhe metej e ne fund jo vetem bdi pdsh te ken perkrahes edhe metej por edhe me keq lsdm e Vmro te antarsojn me mijra shqiptar ne kto parti maqedone
Para disa muajsh lsdm deklaroj se mbi 10 mij shqiptar jan antarsuar ne ket partij maqedone e sod edhe Muhamd Z
Vmro koheve te fundit punson mete madhe shqiptare te cilet antarsohen ne partin e tyre
Duke ja shtuar edhe te keqen e marveshjes se perzhinos nete cilen disa 10 tra mijra shqiptar te diaspores u larguan nga lista zgjedhore rezultati pome del mua ne ket matematik se Shqiptaret e Maqedonis ne keto zgjedhjet e fund vitit dote mbahen ne mend si deshtim total te politikaneve. Analisteve. Gazetareve Intelektualeve dhe elektoratit apo popullit.
Nje esht e sigurt se Lëvizja Besa poi ferkon duart sepse dote jet konkurent per kualicion pas zgjedhor me bdi ne qeverin e ardhshme dhe dote asyetohet ne ket kualicion me bdi sepse nuk muar vota apsolute duke e anashkaluar bashkimin e opozites, deklaroi Xhezair Shaqiri në lidhje me antarsimin e Muhamet Zeqirit në LSDM-ë” perfundon komandant Hoxha.

Comments