Komisioni i Sëmundjeve Infektive rekomandon skrining masiv

416

Në mbledhjen e sotme të Komisionit për Sëmundje Infektive është rekomanduar që në Shkup, Tetovë, Shtip dhe Komunën e Likovës të bëhet skrining masiv. Gjithashtu është rekomanduar kontrolli ditorë i personave në izolim apo personave të infektuar. Akoma nuk ka rekomandime zyrtare për vendosjen e masave shtrënguese apo karantinë për disa Komuna të Shkupit, ku numri i të prekurve nga Kovid-19, ditëve të fundit shënoi rritje.

Comments