Komisioni për sëmundje infektive diskuton sot për masat e reja kundër Kovid-19

420

Komisioni për sëmundje infektive sot do të mbajë mbledhje në të cilën do të vendoset nëse në vend përsëri do të vendoset ora policore ose do të veprohet në mënyrë më rigoroze ndaj masave tashmë të miratuara, siç është mbajtja e maskës mbrojtëse, mbajtja e distancës prej dy metra dhe mos-grupime, me qëllim të parandalimit të përhapjes së virusit KOVID-19. Vendimet e Komisionit i kalojnë Qeverisë për miratim.

Comments