Komuna e Çairit, ditë e natë, pranë banorëve të Hasanbegut, vazhdon intenzivisht me ndihma

289

Komuna e Çairit, ditë e natë, pranë banorëve të Hasanbegut, vazhdon intenzivisht me ndihma

Komuna e Çairit vazhdon intenzivisht të ndihmojë të prekurit nga stuhia dhe vërshimet që kapluan ditë më parë Shkupin, ndërsa pasojat dhe dëmet më të mëdha u bënë në lagjen Hasanbeg transmeton zhurnal.mk.

Me këtë rast, Komuna e Çairit ka angazhuar 20 punëtorë sezonal në Hasanbeg që të ndihmojnë në eliminimin e dëmeve të shkaktuara në këtë rajon. Për tu solidarizuar dhe për t’ju ardh në ndihmë, pjesë e shtabit të emergjencës qysh nga dita e parë është edhe vet kryetari i Çairit Izet Mexhiti. Donacioni i fundit nga ana e komunës sonë është dhurimi i 30 ton ujë.

Comments