Komuna e Çairit ditëve në vijim ekipet komunale po bëjnë pastrimin e kanaleve fekale dhe atmosferike

206

Komuna e Çairit në bashkëpunim me Qytetin e Bursës nga Republika e Turqisë, vazhdojnë të ndërmarrin masa për sanimin e pasojave të shkaktuara nga vërshimet.
Sot dhe ditëve në vijim ekipet komunale po bëjnë pastrimin e kanaleve fekale dhe atmosferike në lagjet e Komunës së Çairit

  1. KFB_IMG_1472035219226FB_IMG_1472035215416FB_IMG_1472035212580FB_IMG_1472035209513FB_IMG_1472035206358FB_IMG_1472035203206
Comments