Konferencë për shtyp e Prokurorisë Speciale Publike (LIVE/VIDEO)

314

Moebel THEMA

psps

Konferencë për shtyp e Prokurorisë Publike Speciale e cila ishte planifikuar për sot në ora 11 do të mbahet në 12, thuhet nga PSP-ja, njofton TetovaSot.

Konferenca e planifikuar për shtyp është njoftuar, se do të prezantojë dy hetime të reja, thuhet se lidhur me krimin financiar.

Është përfolur se artikujt që kanë të bëjnë me aktivitetet me “Qyteti i Diellit”, një rast i ISHP heton më shumë se pesë muaj dhe një pjesë e objekteve të “Shkupi 2014”.

Dje në mëngjes, prokurorët dhe hetuesit nga ISHP kanë hyrë në Sigurinë dhe Inteligjencën me dy urdhrat e gjykatës për të mbledhur dokumentet që lidhen me hetimin pabotuar paraprake të përgjimit të paligjshëm.

Tre prokurorët PSP-së mëngjesin e djeshëm kanë hyrë në DSK dhe nuk do të largohet deri sa të zbatohet dy urdhëra të dhëna nga gjykatësit.

 

Comments