Kontestohen votuesit në rrugën ku u zhvillua Lufta e Kumanovës (Foto)

214

111 konflikti

Ridvan Ismaili, administrator në Entin Shtetëror për Statistika,  shkruan se tre komuna maqedonase afër Kumanovës, Kriva Pallanka, Kratova dhe Staro Nagoriçan, bashkërisht kanë më pak votues të dyshimtë, sesa një rrugë në Lagjen e trimave në Kumanovë.

“Gjithë këta komuna: Kriva Pallanka, Kratova dhe Staro Nagoriçan së bashku, kanë më pak votues të dyshimtë apo votues që duhet fshirë nga lista zgjedhore krahasuar me rrugën Pero Ilievski- lagja e Trimave (rrugë që ishte arenë luftimesh të 9/10 majit 2015).”, shkruan Ismaili.

224818_103232253099180_1287495_n

 

Comments