Kosova e Shqipëria me shpejtësinë më të dobët të internetit në rajon

168
fb_1480798608-2016354

Moebel THEMA

Kosova e Shqipëria kanë shpejtësinë e internetit më të dobëtin në rajon.

N1 raporton se e treta është Kroacia sa i përket internetit më të dobët, dhe një gjë e tillë është diskutuar edhe në parlamentin kroat.

Deri më 2020 të gjithë qytetarëve brenda Bashkimit Evropian duhet t’iu ofrohet internet me shpejtësi së 30 MB për sekondë, këto janë objektivat e Agjendës Digjitale për Evropën.

“Kroacia momentalisht e ka internetin më të ngadaltë në BE, dhe të tretin në Evropë. Vetëm Shqipëria dhe Kosova kanë internet më të dobët se ne”, është shprehur Gordan Maras, politikan kroat.

Comments