Kosova humb ,por luan një ndeshje të madhe -Video

116

Image result for ukraine kosovo
Kosova luan një ndeshje të madhe dhe ndëshkohet me gabime shkaku i përvojës transmeton Faktiditor.Aq më tepër kur ndeshjen sidomos në pjesën e dytë e kishte në dorë dhe kishte shumë raste barazimi, ndoshta edhe më tepër.Por është rregulli i mallkuar në futboll që kur nuk shënon, pason ndëshkimi më parë me Yarmolenko dhe më pas me Rotan.Në fakt për kosovën kishte një penalti që gjyqtari ishte i vetmi që nuk e pa në momentin kur mund të barazoheshin shifrat.Kosova humbi edhe një ndeshje me rezultat që nuk e meritonte nga ajo që tregoi në lojë, ndërsa rezultati prej tre golash për Ukrainën ishte thuajse jo real./Faktiditor/.

 

Moebel THEMA

https://www.youtube.com/watch?v=rBjUGIWUl9Q

Comments