Kovid-19, vendbanimet nga janë 26 të infektuarit në Shkup

453

Në Shkup sot janë regjistruar 26 raste të reja me Kovid-19. Numri më i madh i tyre është nga Saraji (6), Në Çair dhe Butel nga 4 të infektuar, në Aerodrom 3 raste, ndërsa në Shuto Orizarë dhe Studeniçan nga 2 raste. Karposhi, Kisella Voda dhe Haraçina kanë regjistruara vetëm nga një rast të ri. Dy raste tjera janë nga skriningu në çerdhe. /abcmk/
Saraj 6
Butel 4
Çair 4
Aerodrom 3
Shuto Orizarë 2
Studeniçan 2
Karposh 1
Haraçinë 1
Kisella Vodë 1

Comments