Krerët e “Besës”, vizituan fshatin Tatesh të epërm!

130

 


Krerët e “Besës”, vizituan fshatin Tatesh të epërm!

Arben Labënishti i shoqëruar drejtuesit më të lartë të lëvizjes Besa, Kasami dhe Rexhepi si dhe kryetarët e degëve të Besës dhe RDK-së, vizituan fshatin Tatesh të epërm, ku folën për oferëtn e tyre politike “ridefinimi” të cilën e vlerësuen si alternativën më të mirë të shqiptarëve. 15211556_1360390907312435_773766344_nLabënishti në fjalën e tij, preku disa problematik themelore që tangojnë banorët e kësaj zone, sic është infrastruktura rrugore, uji i pijshëm, kanalizimet etj. Labënishti premtoi se nëse subjekti i tij merr mbështetjen e kësaj popullate, këti probleme do të jenë prioritet dhe do të tejkalohen në kohë rekord. Rilindja me Besë është opsioni më i ndershëm dhe më kombëtar për shqiptarët, tha mes tjerash kandidati Arben Labënishti.

Comments