Kreu i KSI-së, Zharko Karaxhoski infektohet me Kovid-19

434

Kryetari i Komisionit për Sëmundje Infektive (KSI) Zharko Karaxhoski ka rezultuar pozitiv ndaj Kovid-19. Informacioni është konfirmuar nga Ministria e Shëndetësisë, nga ku njoftojnë se Kraxhoski për momentin ndjehet mirë dhe mbetet në izolim shtëpiak. Në izolim është edhe bashkëshortja e tij.

“Sipas anketës epidemiologjike, Karaxhoski ditëve të fundit nuk ka pasur kontakte me persona të tjerë të familjes, kolegëve nga Instituti i Shëndetit Publik, por as edhe me anëtarët e tjerë të Komisionit për Sëmundje Infektive”, njoftojnë nga Ministria e Shëndetësisë.

Comments