Kroatët dhe kosovarët festojnë bashkë (Foto/Video)

282

Kroatët dhe kosovarët festojnë bashkë (Foto/Video)

Moebel THEMA

Tifozët e Kosovës dhe Kroacisë po festojnë së bashku në Shkodër

Ndeshja ndërmjet Kosovës dhe Kroacisë do të jetë shumë e rëndësishme për të dy Kombëtaret, por tifozët po kënaqen bashkë në Shkodër.

Ata janë bërë bashkë dhe po këndojnë të bashkuar me flamuj dhe simbolet e tyre. /Express/

Comments