Krushqit me Lamborgini e marrin nusen në Gostivar (FOTO)

268

Lamb1

Për tu mbajtur mend dasmat, dasmorët zgjedhin lloj lloj manifestimi, shkruan TetovaSot.

Siç shihet në disa fotografi gati të gjitha veturat janë Lamborghini.

Qytetet shqiptare si Gostivari, Tetova, Kumanova dhe të tjerat bëjnë dasma të mrekullueshme dhe të cilat dallohen nga shumë qytete të tjera.

Kështu mbahet mend marrja e nuses.

Lamb2Lamb3

Comments