Krushqit nga Sllupçani marrin nusen me motorë në Kumanovë (Video)

170

krushqit

Krushqit nga Sllupçani marrin nusen në Kumanovë me motorë të tipit “Harley Davidson” dhe me veturën “Renault Cabrio” model i viteve 1950 – të, njofton portali mesportistët.com.

Në fakt, profesori i gjuhës angleze Ardian Deari nga Sllupçani. i ka dhënë fund beqarisë, pasi që të mërkurën është martuar me profesoreshën e gjuhës gjermane Arjeta Ibishi nga Kumanova.

thumbnail_cajo 2

Ardianit për ta marrë nusen në Kumanovë, e kanë shoqëruar grupi i motorëve “Dardanians MC”, të cilët kanë qenë në krye të karvanit, ndërsa vetura e parë menjëherë pas motorëve ka qenë vet dhëndri, i cili e solli nusen në shtëpinë e tij në Sllupçan.

“Ëndërrën time fëmijërore me marrë nusen me motora ma bënë të mundur shoqëria dhe grupi “DARDANIANS MC”, ka thënë për “Me Sportistët” dhëndri i ri, profesori Ardian Deari.

cajo 3

Dasmat e kësaj ane pothuajse për çdo vit po sjellin ndonjë risi. Nëse në të kaluarën jo të largët, karvanët e dasmorëve janë përcjellë me pajtone, limuzina e vuvuzela, tani ka filluar edhe me motorë.

Kështu ndodhi edhe në dasmën e Ardian Dearit nga Sllupcani dhe Arjeta Ibishit nga Kumanova
Këtë herë bëri përshtypje se karvanët e dasmës u shoqëruan me motorë ku në mesin e banorëve të Sllupcanit, të komunës së Likovës por edhe të Kumanovës, me kureshtje të madhe e kanë përcjell këtë moment, i cili ka sjellë befasi të këndshme në dasmat tradicionale të kësaj ane.

Comments