Kryesia nesër vendos për seancën e demarkacionit

209

Kryesia e Kuvendit do të mbaj nesër mbledhjen me shefat e grupeve parlamentare

Edhe pse nuk janë bërë të ditura pikat e rendit të ditës, gjasat janë që të caktohet seanca, ku do të shqyrtohet dhe hedhet në votim, projektligji për ratifikimin e Marrëveshjes për Kufirin Shtetëror në mes të Republikës së Kosovës dhe Malit të Zi.

Ky projektligj nën tymin e gazit lotsjellës është miratuar sot në Komisionin për Punë të Jashtme dhe proceduar atë në Kuvendin e Kosovës.

Comments