Kryetari i Komunës së Tearcës realizoi takim me Kryetarin e Komunës së Murska Subot-ës z. Aleksander Jevšek

137

Kryetari i Komunës së Tearcës realizoi takim  me Kryetarin e Komunës së Murska Subot-ës z. Aleksander Jevšek raporton Faktiditor.

Gjatë takimit u bisedua rreth mundësive të bashkpunimit mes dy Komunave, investimit në industri në rajonin e Komunës së Tearcës nga ana e kompanive Sllovene, shfrytëzimi i mjeteve nga Banka Europiane si dhe shkëmbim përvojash!

Gjithashtu u dakorduan që në dhjetorë të këtij viti Komuna e Tearcës të jetë nikoqire në takimin e rradhës ku do të pretë Kryetarin e Komunës së Murska Subot-ës z.Aleksander Jevšek me grupin e tij punues!/Faktiditor/.

Comments