KSHZ: Deri në orën 11 jehona e votimit shënon 8,12 për qind

227

Sipas të dhënave të Komisionit Shtetëror të Zgjedhjeve, deri në orën 11:00, 8.12% e votuesve kanë shfrytëzuar të drejtën e tyre për votim në referendum. Të dhënat janë marrë pas përpunimit të 92% të informacioneve nga gjithsej 3513 vendëvotime.

KSHZ njofton se deri më tani kanë marrë shtatë ankesa për shkelje të votimit, tre janë hedhur poshtë dhe katër janë në proces të përpunimit.

Comments