KSHZ tregon sa kanë votuar në diasporë dhe burgje

319

Gjithsej 36.56 për qind, gjegjësisht 985 persona kanë votuar sot jashtë vendimit, ku në 33 vende të drejtë vote kanë pasur gjithsej 2.694 persona, ka bërë të ditur nga KSHZ, transmeton SHENJA.

Për shkak dallimit kohor janë të hapur gjashtë vende për të votuar në Kanada, SHBA dhe Londër, ndërsa në numrin nuk janë të përfshirë pesë vend votime nga SHBA dhe Kanada.

Sipas të dhënave të KSHZ-së, në burgjet dalja ka qenë 64.69 për qind.

Në lidhje me incidentin që ka ndodhur sot në Australi, nga KSHZ kanë thënë se rasti është evidentuar dhe denoncuar.

Comments