Kur Palestina luante në botëror, Izraeli nuk figuronte në hartë (VIDEO)

219

Meqë futbolli është një prej sporteve më të pëlqyera, tema vazhdon të mbetet po aty, por kthehet në kohë për gati 80 vite.

Është pikërisht loja në mes të Australisë dhe Palestinës, lojë kjo e zhvilluar në kampionatin botëror të mbajtur në Francë, në vitin 1939.

Ajo që është karakteristike është se në atë kohë Palestina njihej si shtet me të drejta të plota, gjë që nuk është e mundur tani për shkak të pushtimit izraelit. /Mesazhi/

Comments