Kush është djaloshi që bëri për vete bukuroshen Merita Burrnikun…(foto)

512

Tashmë të gjithë e njohim këngtarën Merita Burrniku e cila me zerin e saj të bukur bëri për vete shumë dëgjues.

Hapat e parë ne muzik janë shumë të suksshem për të ,dhe grupin e saj Motat Burrniku.

Këto ditë për Meritën janë shumë të veqanta sepse ajo sapo është fejuar me djaloshin e ëndërrave të saj.

Për Vip.star Merita ka dhuruar disa fotografi ku shihet se qifit janë shumë të lumtur pran njëri-tjetrit.

Duket që edhe Jeta,motra e saj duhet shumë e lumtur me fejesën e motrës pasi që sipas postimeve neper rrjetet sociale shihet respekti dhe dashuria qe ka për ta…

Vip.star iu deshiron jetë të lumtur së bashku..

Comments