Kush eshte i riu qe ju ka hyr ne zemer vipave shqipetar …?!

930

Kush eshte i riu qe ju ka hyr ne zemer vipave shqipetar ? Ne disa ditë Nedioni ka publikuar disa foto qe i ka modifikuar per vipat dhe gazetaret. Ne kete rast Griselda Katirai , Erida Baxha , Florida Sala , Albana Osmani dhe shume te tjera jane mahnitur nga fotot qe ju ka bere Nedioni . Ky i riu së pari punoi me programin VSCO qe postonte fotot qe ai bente , para disa ditesh publikoi albumin e pare dhe tani jemi ne pritje per albumin 2 .

Comments