Kuvendi e voton Projektligjin për Zgjedhjet e Përgjithshme

148

Me 86 vota për, asnjë kundër dhe një abstenim Kuvendi i Kosovës e ka votuar në shqyrtimi të parë Projektligji për Zgjedhjet e Përgjithshme në Republikën e Kosovës.

Të gjitha partitë politike janë pajtuar që Projektligji për reformën zgjedhore duhet që të kaloj në seancën e së enjtes.

Me këtë projektligj janë pajtuar edhe partitë opozitare.

Comments