Ky është aktgjykimi i plotë i Kushtetueses për dekretin e presidentit

277

Lidhja Demokratike dhe partitë e tjera e kanë pranuar sot interpretimin e plotë nga Gjykata Kushtetuese.

Indeksonline e ka siguruar të plotë këtë intepretim, i cili i hap rrugës thirrjes së seancës së jashtëzakonshme për votimin e Qeverisë Hoti.

 

Gjykata Kushtetuese ka ardhë në përfundim se dekreti i presidentit Hashim Thaçi me të cilin e nominoi Avdullah Hotin për kryeministër është në përputhje me Kushtetutën.

 

Aktgjykimin e plotë mund ta lexoni këtu: AKTGJYKIMI

Comments