Ky është i riu nga Zhelina që ndërroi jetë sot [Foto]

764

Lajm i trishtë për Zhelinën!
Me pikëllim të thellë sot pranuam lajmin për ndarjen nga jeta të Behar Sulejmanit nga Novosella e Komunës së Zhelinës. Shpirtrat tanë kanë shumë dhimbje kur dëgjojnë për humbjen e dhimbshme e të parakohshme të Beharit. Ne e njihnim, vlerësonim dhe admironim atë. Behari do të mbetet përgjithmonë në kujtimet tona. Ngushëllimet e mia më të thella familjes Sulejmani!
U prehtë në paqe shpirti yt i bardhë Behar, e kujtimi për ty qoftë i përjetshëm!

Moebel THEMA

Comments