Ky është plani i Policisë së Kosovës për nesër

145
Ky është plani i Policisë së Kosovës për nesër

Moebel THEMA

Është rritur numri i forcave të Policisë së Kosovës, për të bërë sigurimin nesër, ku edhe është paralajmëruar të mbahet protestë nga lëvizja Vetëvendosje.

Po ashtu, mësohet se edhe KFOR-i, ka urdhëruar që të gjithë civilët e saj të armatosen dhe të bëhen gati për nesër.

Burime të gazetës “Zëri”, kanë informacione që nesër mund të pengohen disa deputet dhe mos të lejohen të dalin fare nga shtëpitë e tyre.

Comments